Helle Malling Beck gæsteudstiller

Helle Malling Beck - gæsteudstiller

Årets gæsteudstiller er billedkunstner Helle Malling Beck.

Majkat til Hillerød Kunstdage

Hillerød Kunstdage

Majkat-udstillingen har åbent 21.-23. marts 2014 i forbindelse med Hillerød Kunstdage. Åbningstider disse dage er: fredag 13-19, lørdag og søndag 10-17. Kunstnere fra Majkat vil være til stede i forbindelse med kunstdagene.

 

Forårsudstilling på Pharmakon 2014

I år holder kunstnersammenslutningen Majkat forårsfernisering søndag den 16. marts kl. 14 -16. Vi følger vores traditioner med borgmestertale, Majazz-korsang, let traktement og udlodning af tre kunstværker. Vi trækker lod om gevinsterne kl. 15.

Udstillingen er åben for alle og finder sted i Pharmakons smukke lokaler på Milnersvej 42 i Hillerød. Udstillingen er åben til og med 16. april.

Nye medlemmer
I år vil man kunne glæde sig over at se tre nye medlemmer i kunstnersammenslutningen: Klas Fernblad, Ane Grete Aagaard og Ingrid Fuglsang.
 
Årets gæsteudstiller er Helle Malling Beck
Vi glæder os over at kunne byde velkommen til og vise en række af Helle Malling Becks smukke billeder på forårets udstilling på Pharmakon. 
 
"Papir er blevet et godt omdrejningspunkt for mig. Det virker fortryllende med dets stoflighed. Jeg bruger det i flere processer undervejs i maleriet. Gennem årene har jeg samlet en masse af dette tilfældigt tilvirkede akrylmalede kaos på papir, som jeg nu syr sammen. Således kan jeg arbejde med farver og former på en anderledes måde. Det umiddelbare kaos og den tilfældigt opståede skønhed får mig til at slippe mig selv endnu mere, end når jeg maler på lærred på vanlig vis, hvilket er er befriende i det kunstneriske arbejde. Til sidst limer jeg det færdige billede på lærred eller plade og giver det en lak-finish. Papiret appelerer også til, at man tegner på det, hvilket derfor også forekommer."
Helle Malling Beck

Udstillende Majkat-kunstnere 2014

21 kunstnere fra kunstnersammenslutningen deltager i år.

Ane Grete Aagaard – olie og akvarel
Anne Grethe Kahler – fotografi
Arne Lindahl – akvarel
Bitten Staffeldt – tekstilkunst
Charlotte Weppenaar Pedersen – ikonmaleri  
Elisabeth Herler – maleri
Elsebeth Plate – billedvæv
Else Merete Deichmann – keramik
Finn Jensen – grafik
Frank Stoltenberg – glas
Hanne Gettermann – glas
Helle Alsbæk – maleri
Inge Prier – skulptur
Ingrid Fuglsang – grafik
Ingrid Korning – maleri
Inger Andersen – maleri
Klas Fernblad – maleri
Mona Sloth – akvarel
Siri-Mai Lemberg – gouache
Stig Hoffmeyer – maleri
Susse Volander – maleri